Casino Station Upgrade

Reviewed

Project overview

The NSW Government is improving accessibility at Casino Station as part of the Transport Access Program, with the project expected to be complete by early 2023.

The project will provide a station precinct that is accessible to people with a disability, limited mobility, parents/carers with prams and customers with luggage.

Key benefits

  • upgrades to existing paths and ramps around the station precinct
  • a new accessible kiss and ride zone at the front of the station
  • upgrades to the existing accessible car spaces 
  • modifications to the waiting room and ticket counter 
  • improved amenities including ambulant toilets
  • regrading sections of the platform and installing new tactile indicators
  • improvements to lighting and wayfinding
Planning
In progress
Complete

Project Status

Construction of Casino Station Upgrade is now underway and is expected to be completed by early 2023 weather permitting.*   

Please see the latest Community Notification for further information. 
*Estimated project completion times are subject to change.

Work hours

Working hours are from 7am to 6pm Monday to Friday, and 8am to 1pm on Saturday. No work will be carried out on Sundays or on public holidays. 

We will notify nearby residents and businesses in advance if we need to work outside these times.

 

Keep in touch

If you would like to receive project updates, please contact us on 1800 684 490 or email projects@transport.nsw.gov.au

Station information

Please visit the Casino Station webpage for information on station facilities and transport services.

Community Notifications

Planning Documents

Project History

The concept design which was on public display from Monday 25 October to 8 November 2021.

The community was invited to comment on the project’s concept design (PDF, 501.04 KB), with all responses helping Transport to understand what is important to customers and the community.

The concept design that was presented to the community for consultation has remained unchanged and the project team will proceed with construction using the current design.